5 praktikantai pradeda savo kosminę kelionę


praktikos pradzia

Kaip jau esame sakę: „Praktika studentams – tai ne tik puiki galimybė atrasti save tikroje darbo rinkoje, pamatyti, ką sugebi, bet ir susipažinti su savo karjeros galimybėmis.“

Vasaris puikus mėnuo pradėti kilti savo karjeros taku. Tuo pasinaudojo net 5 praktikantai, keletui mėnesių (o gal ir ilgiau) prisijungę prie Indeform įgulos. Šiais metais turime programavimo, 3D animacijos ir modeliavimo praktikantų. Taip pat užpildyta ir nauja – marketingo praktikanto poziciją.

Mūsų įmonė nuolat auga ir plečiasi, kiekvienais metais turime vis naujų projektų, galimybių, tad labai džiaugiamės, kad gausėjant komandai ir atsirandant naujiems skyriams, galime pasiūlyti ir naujų praktikos pozicijų.

Tikime jaunąją karta ir nuolat investuojame į jos tobulėjimą. Nuo pat pirmųjų įmonės egzistavimo metų priimame praktikantu, nemažai jų įdarbiname. Didžiuojamės nuolat galėdami prisidėti prie jaunųjų talentų ugdymo ir vizualinių technologijų specialistų auginimo Lietuvoje!

Mūsų visų laukia daug naujų galimybių išbandyti save ir kitus, erdvė mokytis, patirti, suprasti ir atrasti. Tai taip pat puiki proga studentams „pačiupinėti“ darbo rinką. Tikimės daug linksmų bei naudingų  dienų kartu ir linkime praktikantams didžiausios sėkmes savo kosminėse kelionėse link užsibrėžtų tikslų.

Kaip sekasi naujiesiems praktikantams gali sekti čia: https://www.facebook.com/praktikaindeform/

Kelios akimirkos iš pirmosios dienos kartu!

praktikantai


Autorius: Gabija Jakutytė


Parašykite komentarą