Susipažinkime su praktikantais


Praktika studentams – tai ne tik puiki galimybė atrasti save tikroje darbo rinkoje, pamatyti, ką sugebi, bet ir susipažinti su savo karjeros galimybėmis.

Kaip ir kiekvienais metais „Indeform“ suteikė galimybę informacinių technologijų, multimedijų ir grafinio dizaino studentams išbandyti save praktikanto rolėje. Šie metai ne išimtis, iš kandidatų atsirinkome labiausiai motyvuotus studentus. Mūsų įmonė stengiasi suteikti geriausias salygas tobūlėti, ieškoti ir atrasti. Tie kas nuoširdžiai domisi savo veiklos sritimi visuomet atranda vietą mūsų jaunatviškame kolektyve.

Savo praktiką nuo vasario mėnesio pradėjo 5 praktikantai:


Laurynas – KTU informatikos inžinerijos 3 kurso studentas, kuris domisi WEB programavimu. Apie praktiką sužinojo radęs skelbimą portale gerapraktika.lt. Nedvejodamas kreipėsi į mus ir iškart gavo pasiūlymą prisijungti. Laurynas praktikos metu tikisi įgauti naujų žinių, gilinti esamas, išmokti dirbti kolektyve, pamatyti, kaip vyksta darbas iš vidaus. Laisvalaikiu jis žaidžia kompiuterinius žaidimus, dalyvauja protmūšiuose, miega arba ilsisi. Lauryno tikslas kurti žmonėms naudingas svetaines.


praktika studentams
Kazimieras – KTU žiniasklaidos informacinių technologijų 4 kurso studentas. Apie praktiką įmonėje sužinojo iš universiteto dėstytojo, kuris parekomendavo kaip galimybę. Laisvalaikiu jis žiūri filmus, klausosi muzikos ir naršo internete. Jo tikslas yra gauti realios patirties dirbant pagal savo studijuojamą specialybę.


Vytautas – VDU multimedijos interneto technologijų 3 kurso studentas. Skelbimą apie praktiką jis rado fakulteto Facebook puslapyje ir nieko nelaukdamas parašė nurodytu adresu. Jo praktikos tikslas yra įtvirtinti turimas žinias,pasisemti naujų, išbandyti technologijas, praplėsti savo akiratį. Laisvalaikiu jis žiūri televizorių, ieško informacijos apie savo specialybę, išbando naujas programas, kuria muziką, groja, atostogauja gamtoje ir žvejoja. Vytauto tikslas yra ateityje įkurti animacijos studiją, kurioje būtų kuriami aukštos kokybės animaciniai filmai, perteikiamos emocijos ir judesiai.


Aivaras – KTU multimedijos technologijų 4 kurso studentas. Kadangi jo dėstytojas visą laiką mini UAB„Indeform“ kaip pavyzdį, tai atsiuntė savo praktikos pageidavimą būtent čia. Praktikos metu Aivaras tikisi išmokti darbo organizavimo, pagilinti savo praktines žinias. Laisvalaikiu jis žaidžia kompiuterinius žaidimus, geocatchin‘a, daro montažus. Ateityje Aivaras nori tapti nepakeičiamu savo srities specialistu, tokiu, be kurio bet kuri įmonė būtų kaip be rankų.


Aurelijus – KTU multimedijos technologijų 4 kurso studentas. Apie „Indeform“ sužinojo KTU praktikos dienų metu ir nedelsiant priėjo prie stendo pasidomėti. Jo praktikos tikslas yra išmokti dirbti komandoje, perprasti, kokie yra darbo įmonėje procesai ir įsidarbinti! Aurelijui patinka fotografuoti, žaisti krepšinį, kurti vaizdo efektus filmams. Aurelijus nori turėti savo įmonę, panašią į UAB „Indeform“, kuri kuria vaizdo efektus. Tad praktiką ir darbą mūsų įmonėje laiko išskirtinia patirtimi.

Nesi tikras(-a) ar atlikti praktiką? Štai 7 priežastys kodėl Tau reikia prašyti mums, nes mes nuolat siūlome praktiką studentams.



Parašykite komentarą